Liberalii ialomiţeni trag un semnal de alarmă : „Ialomiţa nu e pe calea cea bună spre dezvoltare!”

Liberalii ialomiţeni se arată nemulţumiţi de modul în care a fost administrat judeţul în primele luni de mandat şi anunţă că trec la un nou nivel de opoziţie. Consilierul judeţean, Dragoş Soare, împreună cu consilierul local de la Slobozia, Robert Bocu, şi preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Tinel, şi-au prezentat în faţa presei locale dezacordul cu privire la direcţia adoptată de actualele conduceri atât pentru Ialomiţa, cât şi pentru reşedinţa de judeţ.

Consilierul liberal, Robert Bocu, susţine că nici în administraţia locală a reşedinţei de judeţ lucrurile nu stau cum trebuie. Cel mai evident aspect este cel a incapacităţii DADP-ului de a deszăpezi oraşul şi creşterea taxelor şi impozitelor pentru plata împrumutului realizat în vederea finalizării lucrărilor în Piaţa Revoluţiei.
Preşedintele Gheorghe Tinel a anunţaţ în cadrul conferinţei de presă declanşarea unei campanii de strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei privind posibilitatea Guvernului de a emite ordonanţe de urgenţă în materie penală.
Liberalii ialomiţeni au anunţat atât schimbarea modului de a face opoziţie cât şi o strânsă legatură cu societatea civilă prin intermediul presei, pentru a taxa derapajele celor de la guvernare.

Lasă un răspuns