Victor Moraru susţine OUG 13! Aceasta “ar debloca capacitatea administrativă a României”!

Victor Moraru este de acord cu prevederile ordonanţei abrogate, privind abuzul în serviciu! Pe motiv că ordonanţa 13 ar debloca capacitatea administrativă a României, întrucât nimeni nu mai vrea să lucreze în aparatul adminitrativ de teamă- teama de a nu greşi! Declaraţia a fost făcută în cadrul întâlnirii lunare cu presa locală pentru prezentarea proiectelor de hotarâre supuse aprobării în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de săptămâna următoare. Preşedintele Moraru mai susţine că trebuie respectat votul din 11 decembrie, iar noul guvern să fie lăsat să îşi realizeze programul de guvernare.

Pe fondul nemulţumirilor generate de celebra ordonanţă 13, consilierul judeţean PSD Mihai Gore şi-a dat demisia. Acesta va fi înlocuit de Ileana Condrut.
La şedinţa din 16 februarie revin în atenţia consilierilor judeţeni obiectivele istorice pentru care s-au făcut demersuri în vederea obţinerii de fonduri europene pentru reabilitare. Cu două minute întârziere, funcţionarii Consiliului Judeţean au ratat sesiunea din noiembrie.
Din cele 22 de puncte de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de săptămâna viitoare, aproximativ jumatate fac referire la anumite tronsoane de drumuri judeţene, care necesită investiţii serioase.
Consiliul judeţean are nevoie de servicii juridice în procesul cu constructorul drumului care leaga Gura Ialomiţei de Mihail Kogalniceanu şi trebuie sa răspundă unei solicitări din partea Guvernului privind aeroportul de la Alexeni.
Şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean va avea loc joi, 16 februarie, de la orele 14, la Centrul Cultural. Şedinţa este publică.

Lasă un răspuns