Mariana Iancu este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia

Mariana Iancu este noul manager interimar al spitalului judeţean din Slobozia! Anunţul a fost făcut de conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa în cadrul unei conferinţe de presă! Alegerea numirii Marianei Iancu în fruntea celei mai mari unităţi spitalicesti din Ialomiţa, care este şi cel mai mare angajator din judeţ, peste 700 de salariaţi, a fost motivată de experienţa de administrare acesteia în mediul privat, de peste 20 de ani. Mariana Iancu a conduse firmele de salubrizare Vivani şi Servicii Comunale, cu sute de angajaţi, iar la spitalul judeţean are o perioadă de interimat de 6 luni.

După dotarea cu aparat de rezonanţă magnetică, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia are în derulare mai multe licitaţii pentru achiziţionarea unui computer tomograf nou şi a unui sterilizator cu plasmă şi se află intr-un proces de remediere a unor deficienţe până in luna mai a anului viitor, după controlul efectuat de DSP.
Chiar dacă noul manager nu are încă un plan de management pentru spitalul de urgenţă, conducerea consiliului judeţean are un plan investiţional pentru acest obiectiv.
Mariana Iancu va face echipă la conducerea spitalului cu acelaşi jurist şi director economic, urmând ca din 24 noiembrie să fie numit un nou director medical al unităţii spitaliceşti, întrucât mandatul actualului director va expira la această dată.

One thought on “Mariana Iancu este noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia

Lasă un răspuns