Confortul cetăţenilor mai presus de distracţie! Edilul din Călăraşi a anulat Sărbătoarea Municipiului

Fără bâlci anul acesta în Municipiul Călăraşi! Zgomotul sărbătorii din centrul capitalei de judeţ a fost înlocuit de cel al utilajelor care lucrează de zor pentru finalizarea lucrărilor de modernizare. Edilul oraşului, Daniel Drăgulin, a decis anularea manifestărilor şi realocarea sumei către reparaţiile curente şi acoperirea unor arierate. Lucru aprobat şi de consilierii locali. Astfel, cele peste 3 miliarde de lei vechi vor fi utilizate pentru confortul cetăţenilor.

După finalizarea celei mai mari investiţii în infrastructura rutieră, de 8 milioane de euro din fonduri europene, şi a scuarului de pe Calea Bucureşti, au fost începute lucrări de modernizare a celor două parcuri din Călăraşi. La Dumbrava Minunată, tot cu bani europeni. Astfel, banii de la buget merg către reparaţiile curente pe final de an.

Anul viitor se va încerca organizarea manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilelor Municipiului în parteneriat cu Consiliul Judeţean pentru reducerea costurilor din partea administraţiei publice locale.

Lasă un răspuns