Colonelul Ionel Mihailuc a încheiat cariera militară! Prim- adjunctul său, Răzvan Salaoru, a preluat comanda Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa!

Inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, colonelul Ionel Mihailuc, şi-a încheiat cariera militară. După aproximativ 30 de ani de activitate, acesta trece în rezervă cu drept de pensie. Decizia a fost una personală, iar comanda unităţii i-a fost predată prim adjunctului său, locotenent- colonelului Răzvan Salaoru. Ceremonialul de predare- primire a drapelului de luptă a avut loc în sala de şedinţe a Direcţiei Sanitar Veterinare şi a debutat cu intonarea imnului de stat.

Ordinul MAI prin care colonelul Ionel Mihailuc a fost trecut în rezervă a fost citit de către reprezentantul Inspectoratului General de Jandarmi.
La ceremonialul de predare- primire a drapelului de luptă şi a comenzii Inspectoratului de Jandarmi Ialomiţa au participat angajaţii unităţii, invitaţi din structurile MAI şi autorităţile judeţului. Pentru buna colaborare, prefectul judeţului, Gigi Petre, i-a înmânat colonelului Mihailuc o diplomă de recunoştinţă.
Ionel Mihailuc a absolvit şcoala militară de ofiţeri în 1989! După revoluţie, acesta a fost avansat la gradul de locotenent şi repartizat la Ministerul de Interne, Batalionul 38 Securitate Feteşti. Şi cum se spune că cine bea apă din Borcea, nu mai pleacă niciodată, colonelul a rămas în Ialomiţa, 26 de ani, ocupând diverse funcţii în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Ialomiţa, pe care l-a condus doi ani. Până în 2015, acesta a fost un an inspector şef la Inspectoratul din Vrancea.
Tânărul locotenent – colonel Răzvan Salaoru preia o misiune importantă o dată cu comanda inspectoratului, dar şi o echipă sudată, pe care se poate baza în acţiunile militare.
Funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa va fi deţinută temporar de Răzvan Salaoru, urmând să fie organizat un concurs pentru ocuparea acesteia.

Lasă un răspuns