PSD Ialomiţa trimite în Parlamentul României trei deputaţi şi un senator

Scor electoral istoric la nivel naţional, scor istoric şi în Ialomiţa! Dacă la nivel de ţară, Partidul Social Democrat a obţinut 45 % din voturile exprimate de români, în Ialomiţa, organizaţia judeţeană i-a convins pe aproximativ 60 % dintre alegatorii care au ieşit la vot pe 11 decembrie. Procentul plasează judeţul nostru pe locul 9 la nivel de ţară. Astfel, PSD Ialomiţa a obţinut patru mandate de parlamentar: un senator şi trei deputaţi. O ţintă a social-democraţilor ialomiţeni încă de la debutul campaniei electorale.

Cu 59, 35% din voturile ialomiţenilor, Marian Pavel rămâne în Senatul României. Acesta consideră votul alegătorilor ca fiind unul pozitiv, iar rezultatul electoral unul de echipă.
Şi Mihăiţă Găină rămâne în Camera Deputaţilor după aceste alegeri. Tânarul de numai 25 de ani, Andrei Pop, merge şi el în Parlament, alături de Ştefan Muşoiu, care a ocupat a treia poziţie pe lista candidaturilor PSD Ialomiţa la Camera Deputaţilor.
Pe lângă cei patru parlamentari social- democraţi, Ialomiţa va mai avea în Parlament un deputat liberal şi un senator PMP, respectiv Gheorghe Tinel şi Gabi Ionaşcu.

Lasă un răspuns