Cei mai buni elevi din Ialomiţa, pe aceeaşi scenă la înmânarea diplomelor de excelenţă în educaţie

Consiliul Judeţean Ialomiţa sprijină excelenţa în educaţie! Astfel că olimpicii judeţului şi profesorii îndrumători din 17 unităţi de învăţământ au primit din partea autorităţilor judeţene premii de excelenţă pentru rezultatele obţinute în anul şcolar 2015- 2016. Cei mai mulţi bani au ajuns la Colegiul Naţional „Mihai Viteazu” din Slobozia, peste 19 mii de lei, care s-au împărţit la 46 de elevi olimpici şi la 25 de profesori îndrumători. Liceul Teoretic „Carol I” Feteşti a primit şi el 10 mii de lei pentru 22 de olimpici şi 14 profesori. Pe locul al treilea se află Liceul de Arte din Slobozia cu 9450 lei.

Pe lista de excelenţă se află patru licee şi două şcoli gimnaziale din Slobozia, un liceu şi o şcoală din Feteşti, două licee din Ţăndărei, trei licee din Urziceni, şcolile gimnaziale din Amara şi Dridu, şcolile profesionale din Griviţa şi Mihail Kogălniceanu. Granturile de premiere au ajuns deja în unităţile de învăţământ, la elevi şi profesori, iar diplomele de excelenţă le-au fost înmânate într-un cadrul festiv chiar de către preşedintele Consiliului Judeţean, Victor Moraru, împreună cu inspectorul şcolar general, profesor Luminiţa Barcari.
În cadrul festivităţii de premiere, au fost acordate şi certificatele de excelenţă pentru unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din judeţul Ialomiţa care au obţinut premiul I la faza judeţeană a olimpiadelor şcolare în anul 2015-2016 şi au obţinut granturi de la Consiliul Judeţean. Acţiunea a cuprins şi momente artistice susţinute de elevii Liceului de Arte.

Lasă un răspuns