Pompierii ialomiţeni au acţionat în forţă încă de la primele ore ale dimineţii

Misiuni SMURD încă din zorii zilei în Ialomiţa! Un copil în vârstă de 8 luni, din Andrăşeşti, ce prezenta febră mare, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei 20 de kilometri care despart comuna de reşedinţa de judeţ au fost parcurşi în 3 ore de echipajul SMURD din cauza troienelor de zăpadă şi a vizibilităţii reduse. Pentru a ajunge la Spitalul Judeţean din Slobozia, pompierii s-au deplasat cu o autofreză şi un autoturism de teren.

Un bărbat de 77 ani din Manasia, căzut în zăpadă, a fost şi el preluat de un echipaj SMURD şi predat la Spitalul Municipal Urziceni. Bătrânul a fost ridicat din nămeţi de localnici şi de primarul comunei. Până la sosirea paramedicilor, acesta a fost dus în casă. Barbatul prezenta tensiune marită şi un traumatism uşor.
Detaşamentul Urziceni a intervenit în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu la o casă din comuna Glodeanu Siliştea, sat Cotorca, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Proprietara în vârstă de 68 de ani a suferit un atac de panică şi a fost preluată de un echipaj SMURD. Au ars 3 camere de cca.50 mp şi bunuri din acestea.
Un bărbat de 33 de ani din comuna Gheorghe Doja, opărit cu ciorbă, a fost adus la drumul naţional de serviciul voluntar de pompieri. Pacientul era pansat şi lua tratament. Acesta a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital fără probleme, pentru curăţarea rănilor.
La orele prânzului, circulaţia fusese reluată pe – DN 2 – limita cu județul Ilfov – Urziceni – limită cu județul Buzău, cu restricție de 3,5 t.

Lasă un răspuns