Gheorghe Tinel a fost reconfirmat ca preşedinte al liberalilor ialomiţeni

Deputatul Gheorghe Tinel a fost reconfirmat joi, 27 aprilie 2017, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Ialomiţa! În cadrul Consiliului de Coordonare Județean al partidului, a avut loc alegerea preşedintelui şi a membrilor Biroului Permanent Judeţean pentru o perioadă de 4 ani! Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a 370 de delegaţi, primari, consilieri locali și județeni. Numit în fruntea liberalilor ialomiţeni în noiembrie 2015, Gheorghe Tinel a condus bătăliile politice din 2016 şi a prezentat într-un raport de activitate, concluziile acestei perioade de interimat.
Printre invitați a fost prezent Cristian Bușoi, secretarul general al PNL, care le-a transmis liberalilor ialomițeni un mesaj de unitate, de coagulare a echipei în jurul actualei conduceri de partid.

Gheorghe Tinel a fost ales președinte al PNL Ialomița cu un număr de 288 de voturi din totalul celor valabil exprimate, în timp ce contracandidatul său, Mihai Emilian a obținut doar 32 de voturi pentru. Mihai Emilian a pierdut alegerile şi la organizaţia din Slobozia, favorit fiind Gigi Manea. Acesta din urmă ocupă şi funcţia de primvicepreşedinte al filialei judeţene împreună cu Alexandru Dinu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu.

Lasă un răspuns