Brăila în sărbătoare 5 zile şi 5 nopţi

Municipiul Brăila a sărbătorit mai ceva ca în poveşti! Cinci zile şi cinci nopţi au durat manifestările dedicate zilelor oraşului. Autorităţile locale s-au întrecut în organizarea unui program variat şi încărcat, din care nu au lipsit spectacolele, muzica de toate genurile, paradele, jocurile, expoziţiile, demonstraţiile şi voia bună. Nume sonore, precum Delia, Lidia Bubble, Maria Cârneci şi Andra au atras mii de oameni pe faleza Dunării, unde scena a găzduit momente incendiare. La propriu şi la figurat, cu fachiri ce au uimit publicul cu îndemânarea lor.

Clovnii, laserele, baloanele, personajele de poveste şi picturile pe faţă au atras atât copiii , cât şi adulţii , care au ocupat fiecare loc din jurul fântânilor arteziene, treptele şi băncile, pentru a asculta muzica, pentru a vedea bine scena, pentru a susţine artiştii, pentru a se bucura de atmosfera de petrecere şi a imortaliza momentele de sărbătoare. Cu mic, cu mare, cu căţel şi pe grătar, purcel, brăilenii s-au distrat.
Şi dacă e bal, bal să fie , şi-au spus şi copiii care s-au deghizat in personajele preferate.
Cu urechi de Michey, cu picturi pe faţă şi cocoţaţi pe umerii părinţilor, copiii au petrecut alături de adulţi în faţa scenei de lângă Dunăre până tîrziu în noapte.

Lasă un răspuns