Agricultorii din România participă la AgriPlanta, în Călărași

AgriPlanta, una din cele mai mari expoziții agricole din România,ce se desfășoară în câmp, are loc în perioada 18-21 mai la Fundulea, județul Călărași. Manifestarea care prezintă agricultura românească de la sămânță la recoltă, cuprinde loturi demonstrative, demonstrații cu mașini agricole și activități interactive pentru micii fermieri- Agrikids. Zona de demonstrații „Tractor și Tractorist” este o altă atracție a evenimentului, organizat sub egida „Din pasiune pentru agricultură”.

Expoziția se întinde pe o suprafață de peste 36 ha și se bucură de o participare numeroasă- peste 200 de firme expozante și peste 14.300 de vizitatori, în 2016.
Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluțiilor pregătite de companiile din domeniu.
Agriplanta-Romagrotec a devenit o platformă de socializare și de comunicare între agricultori și specialiști, dar și factorii de decizie din domeniu- reprezentanți din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA, AFIR, Direcțiile pentru Agricultură din întreaga țară etc.

AgriKids este o întâlnire amuzantă și educativă cu cei mai mici dintre pasionații de agricultură. Aici se joacă, experimentează și care învață învață cum să planteze, ce înseamnă o cultură sănătoasă, cum să respecte mediul și cât de important este să faci totul cu pasiune.

AGRIPLANTA-ROMAGROTEC este organizat de compania DLG INTERMARKETING, parte a Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.) – asociație profesională înființată în 1885, având peste 27.000 de fermieri și specialiști în agricultură și industria alimentară și unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente agricole din lume.

Lasă un răspuns