Dexter Academy, locul unde copiii descoperă bucuria de a învăţa

Dexter Academy este locul în care copiii descoperă bucuria de a învăţa! Locul în care se dezvoltă armonios si în care îşi fac prieteni noi, cu care descoperă lucruri interesante din mai multe domenii. After school-ul Dexter Academy înţelege nevoia părintelui ocupat şi vine în sprijinul acestuia, organizând eficient timpul copilului său după ce termină cursurile la şcoală. Într-un mediu apropiat celui din familie, copiii mănâncă, îşi fac temele, se joacă şi au un program de instruire potrivit stilului personal. Dexter Academy dispune de săli moderne, amenajate pe placul copiilor şi dotate cu mobilier adecvat. Centrul mai are o sală de dans, un dormitor şi o bucătărie proprie, dar şi o curte ferită de zgomotul şi poluarea oraşului.

Sub îndrumarea profesorilor calificaţi, copiii îşi pregătesc temele pentru a doua zi şi fac primii pași de inițiere în domenii ce vor contibui la dezvoltarea lor armonioasă: studiul unei limbi străine, muzică și dans, actorie, sport şi pictură. Desenul şi culorile, de exemplu, îl ajută pe copil să comunice, să fie creativ şi optimist. Şi cine ştie..poate să ajungă un mic Piccaso.

Copilul tău are talent muzical? Nu îl lăsa să se irosească şi înscrie-l la lecţiile de canto şi pian. La Dexter Academy va învăţa notele muzicale, să citească o partitură, să emită sunetele corect, să îşi dezvolte auzul muzical şi să cunoască marii compozitori ai lumii.

Dacă nu e cântăreţ, poate este actor! Iar cursurile de teatru sigur îl vor ajuta. Va avea mai multă încredere de sine şi se va adapta situaţiilor de viaţă mai uşor, prin autocunoaştere şi autocontrol. Copiii îşi vor descoperi aptitudinile prin exerciţii de orientare, de ţinută, de ritm, de vorbire, de alternare a unor stări, de imitaţie şi de mimare, de memorie, de atenţie şi vor învăţa să interpreteze un text dramatic.

Pasiunea pentru dans, ţinuta elegantă, atitudinea şi expresivitatea corporală, dezvoltarea simţului ritmic şi capacitatea de coordonare a mişcărilor corpului, individual sau în sincron, sunt susţinute la cursurile de dans şi balet .

La Dexter Academy, disciplina, respectul şi autoapărarea se învaţă la cursurile de kempo, o artă marţială asiatică ce formează caracterele viitorilor adulţi. Copiii se antrenează să îşi învingă frica, să obţină victorii şi să se bucure de ele.

Un copil puternic la exterior este bine hrănit la interior! Cu informaţie şi determinare, dar şi cu hrană de cea mai bună calitate, preparată ca la mama acasă, în bucătăria propriea centrului, şi servită proaspăt la orele prânzului copiilor veniţi de la şcoală.

Un părinte işi doreşte să aibă un copil echilibrat, hrănit sănătos, sociabil şi comunicativ, să se joace şi să înveţe în acelaşi timp, să fie in siguranţă cât el lipseşte . Iar Dexter Academy înţelege nevoia parinţilor ocupaţi şi preocupaţi de educaţia copiilor lor, întrucât Dexter Academy a fost creat tot de un părinte, mama a două fete.

Alice Sneatinschi consideră că a fi un om de succes nu înseamnă o cifră de afaceri impresionantă, ci să răspunzi unei cerinţe a societăţii prin munca ta.

Nu îţi mai bate capul cu găsirea bonei potrivite şi înscrie-ţi copilul la Dexter Academy. Că sunt de cresă, gradiniţă or şcoală primară, copiii se bucură de o ambianţă prietenoasă şi atractivă într-un spaţiu modern, special amenajat, în acord cu nevoile şi particularităţile lor de vârstă. Pentru un tarif ce pleacă de la 750 de lei pe lună, copilul tău beneficiază de transport, masă şi activităţi educaţionale. Dexter Academy, pe strada Viilor din Slobozia, nr.12. telefon 0760.650.627.

Lasă un răspuns