La Slobozia s-a deschis salonul de toamnă al artiştilor plastici din Bărăgan

Artiştii plastici din filiala judeţeană a UAPR s-au reunit pe simeze! Marţi, 8 noiembrie, şi-a deschis porţile salonul anual de toamnă , unul dintre cele mai importante evenimente culturale plastice ale anului. Pentru ochiul de amator, dar şi pentru cel profesionist, cele mai recente opere ale membrilor uniunii artiştilor plastici sunt expuse în galeriile Arcadia ale Centrului Cultural Unesco Ionel Perlea, acolo unde au fost vernisate de un public numeros, iubitor de frumos.

Toamna capătă culori şi forme felurite în operele creatorilor de frumos! Anul acesta 23 artişti plastici din Ialomiţa, Călăraşi şi Brăila expun pe simezele salonului de toamnă. În cele peste 20 de lucrări de pictură, grafică, sculptură şi tapiţerie predomină şi in 2016 tehnica mixtă. Continuarea organizării acestei manifestari se menţine ca un semnal pozitiv, atât pentru arta ialomiţeană, cât şi pentru mişcarea culturală naţională.
Salonul de toamnă de la Slobozia este o expoziţie de grup care se bucură de o participare din ce în ce mai numeroasă din partea artiştilor şi de o creştere a calităţii lucrărilor şi a abordărilor. Motiv pentru care au meritat toate aplauzele.
Salonul de toamnă va ramâne deschis pentru iubitorii de artă plastică până la sfarşitul anului.

Lasă un răspuns