Veste bună pentru femei! Ecografii gratuite la SJU Călăraşi în ultimul week-end din noiembrie

Finalul de toamnă vine cu veşti bune pentru femeile din Călăraşi şi judeţele învecinate, în special pentru femeile gravide! În zilele de 26 şi 27 noiembrie, trei medici români vin de la Londra să efectueze gratuit ecografii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. Specializaţi în ecografii obstetricale la un institut din Anglia, medicii aduc şi trei aparate performante cu care îşi vor face treaba. Sunt invitate atât femeile din Călăraşi şi judeţele învecinate, cît şi medicii de obsetrică-ginecologie care vor să ofere gratuit o consultaţie, pentru a asigura a doua opinie medicilor din Londra, cât şi pentru a se familiariza cu noua aparatură Voluson.

Dacă noiembrie este despre mămici, decembrie este pentru pitici. Luna cadourilor vine la spitalul din Călăraşi cu evenimente dedicate copiilor în cadrul campaniei „Să ştii că şi eu te iubesc!”.
Un agent economic din Călăraşi a donat spitalului suma de 5000 de lei, iar un altul a donat secţiei de neonatologie 10 pătuţuri pentru bebeluşii care vor veni pe lume.

Lasă un răspuns