„Amanta” la Casa Municipală de Cultură din Slobozia

Anul 2017 a început cu haz la Casa Municipală de Cultură din Slobozia, acolo unde miercuri seară (25 ianuarie) s-a jucat comedia „Amanta”, adaptare după „Încurcă lume” a lui A.D. Hertz. Piesa care deschide stagiunea de teatru în reşedinţa de judeţ a avut o distribuţie de excepţie, cu actori de notorietate, astfel că s-a jucat cu sala plină. Sute de iubitori de teatru au venit să o vadă pe Magda Catone, alături de Ovidiu Cuncea şi Armand Calotă, în stilul lor inconfundabil pe scena de la Slobozia.

Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX… Avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă în zori….Didina, soţia, l-a aşteptat întreaga noapte! E… furioasă! Şi ce faci atunci când minciuna, o invenţie de moment folosită de avocat pentru lipsa din patul conjugal, se transformă în realitate şi te trezesti cu amanta în propria casa ? Şi pe unde scoţi cămaşa… când cumnatul e… procuror ?
Următoarea piesă de teatru va fi jucată pe scena Casei Muncipale de Cultură pe 7 februarie, de la orele 19, şi se anunţă o comedie cel puţin la felde savuroasă. Şi titlul este sugestiv : „Fidelitate”.

Lasă un răspuns