Debut excelent de an pentru scrima ialomiţeană

Debut excelent de an competițional pentru școala ialomițeană de scrimă! Cu o premieră pentru acest sport la nivelul județului Ialomița! Răzvan Stănescu, tânăra speranța a sabiei ialomițene, se află pe locul patru în topul mondial la categoria sa de vârstă! Totul în urma rezultatelor de excepție de la finalul anului trecut, dar și a celor de la începutul lui 2017. În luna ianuarie, într-un prim concurs, Răzvan Stănescu a reușit să câștige Campionatele Naționale de Juniori, în condițiile în care sportivul ialomițean este încă în categoria cadeților. A tras deci cu adversari mai în vârstă, în fața cărora însă s-a impus.

O competiție mai importantă, în același timp și o premieră pentru România, a fost Cupa Riposta, desfășurată la București, făcând parte din circuitul european de cadeți, cu prezență internațională. Răzvan Stănescu a câștigat medalia de bronz, reconfirmându-și forma foarte bună din această perioadă.
Bilanțul pe luna ianuarie este unul excelent pentru scrima ialomițeană! Cinci medalii, una de aur și patru de bronz, care dau speranțe pentru cele mai importante competiții din acest an, mondialele și europenele de la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie.

Lasă un răspuns