Bursa locurilor de muncă pe 7 aprilie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa va organiza în data de 7 aprilie 2017 ”Bursa Generală a Locurilor de Muncă” eveniment ce va avea loc la Slobozia – Centrul Cultural UNESCO “IONEL PERLEA”, respectiv la Urziceni – sediul punctului de lucru al AJOFM Ialomita.
În vederea participării la această acţiune, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate să se înscrie la sediul Agenţiei Locale Slobozia, strada Matei Basarab, bl F1 parter sau la Punctele de Lucru din Urziceni, Feteşti şi Ţăndarei.
De asemenea, agenţii economici care dispun de locuri de muncă şi doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, sunt aşteptaţi să depună oferta de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Ialomiţa sau la sediile punctelor de lucru, precum şi la adresa de e-mail ajofm@il.anofm.ro sau fax 0243231785.
Reamintim angajatorilor ca pot beneficia de subventii pentru incadrarea in munca a persoanelor neocupate, noile prevederi legislative prezentand un grad sporit de atractivitate pentru angajarea acestei categorii de persoane.
Pentru relaţii suplimentare, vă puteti adresa AJOFM Ialomiţa la numerele de telefon 0243/231.809, 0243/230.224, sau direct in locaţiile susmenţionate.

Lasă un răspuns