Bursa locurilor de muncă în domeniul turism și alimentație publică- sezonul estival 2017

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa va organiza în data de 13.06.2017, “Bursa locurilor de muncă în domeniul turismului și alimentației publice – sezonul estival 2017”, acțiune ce se va desfășura la Centrul Cultural “ Ionel Perlea” din Slobozia, începând cu ora 10.00 .
Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante în acest domeniu şi care doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, pot transmite ofertele de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Ialomiţa sau la sediile punctelor de lucru, precum şi la adresa de e-mail ajofm@il.anofm.ro sau fax 0243231785.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie în vederea participării la această acțiune, la sediile punctelor de lucru ale AJOFM Ialomița din Slobozia, Urziceni, Fetești și Tăndărei sau se pot prezenta direct în ziua desfășurării bursei la sediul Centrului Cultural “ Ionel Perlea”.
Pentru relaţii suplimentare, vă puteti adresa AJOFM Ialomiţa la numărul de telefon 0243/231.809 sau e-mail: ajofm@il.anofm.ro

Lasă un răspuns