Aplicația de rezervare on-line pentru depunerea documentelor în vederea examinării/reexaminării la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Ialomița a fost modificată

Pentru a optimza procesul de programari on-line, vă informăm că, începând cu data de 01.08.2017, s-a modificat formularul de programări on-line pentru examinare/reexaminare în vederea obținerii permisului de conducere, în sensul introducerii unui nou câmp, și anume codul de înregistrare al ARR pentru cursantul școlii de conducători auto.
Având în vedere acestea, începând cu data de 01.09.2017 va fi disponibilă programarea on-line conform noilor cerințe tehnice. Persoanele care deja sunt înregistrate se vor prezenta la ghișeu conform programării inițiale sau se pot reprograma conform noilor cerințe.

Persoanele programate on-line pentru data de 14.08.2017 în vederea efectuării de operațiuni la ghișeele Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Ialomița se vor prezenta în data de 19.08.2017, aceeași oră, pentru soluționarea acestora. În data de 14.08.2017 nu se suține examen la proba practică.

Lasă un răspuns