„Cupa Ialomiţei” la scrimă a fost disputată de sportivii din Slobozia şi cei din Republica Moldova

Unirea se face prin sport in județul Ialomița! Pe planșa‚ granițele dispar! A fost cuvântul de ordine la ediția din acest an a Cupei Ialomiței la scrimă‚ competiție organizată la Sala de Sport „Tudorița Chidu” din Amara‚cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița.
Câteva zeci de scrimeuri din Slobozia si Republica Moldova au tras pe planșa de scrimă‚ iar cei mai buni au caștigat! Competiția a fost organizată pe patru categorii de vârsta, la fete si băieți.
Festivitatea de premiere s-a desfășurat sub auspiciile prezenței multiplei medaliate mondiale si olimpice Anamaria Branză, un model de urmat pentru tinerii sportivi prezenți la Amara.

Cei mai buni dintre cei buni au trait la intensitate maximă emoțile concursului‚ dar l-au încheiat fericiți, cu medalii si cupe.
Organizatorii se declara multumiți de modul în care a decurs competiția‚ un semn în plus că sportul unește sufletele pe care granițele efemere le despart.
La final, o poza de grup a simbolizat din nou unitatea de limbă și neam‚ între sportivii de pe ambele maluri ale Prutului.

Lasă un răspuns